Sandra Brown: Kylmän kosketus
Chill Factor, ©2005

Sivuja: 364, ISBN: 978-951-31-3671-0
__________________________________________________________________________________________________


Ostopv: 13.1.2010

Pohjois-Carolinan vuoristomaisemissa viehättävän Clearyn pikkukaupungin rauhaa järkyttää viisi kertaa iskenyt naisten sieppaaja, joka on ristitty Blueksi. Kadonneista naisista on jäljellä vain sieppauspaikalle jätetty sininen nauha. Kun ennätyksellinen lumimyrsky saartaa kaupungin, ovat törmäyskurssilla muutkin kuin säärintamat.

Myräkän keskellä Lilly Martin yrittää lopullisesti päättää epäonnistuneen avioliittonsa poliisipäällikkö Dutch Burtonin kanssa ja jättää Clearyn taakseen.Myrsky ja kohtalokas auto-onnettomuus eristävät Lillyn kuitenkin erämökille vetovoimaisen mutta epäilyttävän miehen, Ben Tierneyn, kanssa. Tierney on jo aikaisemmin herättänyt Lillyn tunteet, mutta voiko mieheen luottaa vai onko Lilly ansassa sieppaajan ja murhaajan kanssa?

Romuttuneen poliisiuransa rippeitä korjailevan mustasukkaisen Dutchin ainoa tavoite on pelastaa Lilly. Armottomat sääolosuhteet ja vaatimukset löytää sieppaaja kiristävät jännitystä samalla kun Lillyn menneisyyden tragedia nousee pintaan, ja koko kaupunki joutuu pelkäämään uusia tragedioita.Selviääkö Bluen henkilöllisyys ennen kuin hän iskee uudelleen?