Kitty Kelley: Oprah
Oprah - A Biography, ©2010

Sivuja: 668, ISBN: 978-951-1-22856-1


Ostopv: 10.1.2012
Oprah Winfrey on television tunnetuin talk show -juontaja, vaikutusvaltainen ja upporikas johtohahmo, yksi maailman ihailluimmista ja tunnetuimmista naisista. Oprah Wifrey Showta katsovat päivittäin kymmenet miljoonat ihmiset ympäri maailmaa.

Oprah on afroamerikkaleinen ikoni, joka on raivannut tietä muiden mustien amerikkalaisten menestymiselle onnistumalla omalla urallaan häkellyttävällä tavalla. Oprah Winfrey Showssaan hän on saanut vieraansa - usein kohutuimmat kuuluisuudet - kertomaan avoimesti rakkauselämästään, palaamaan tuskalliseen menneisyyteensä, tunnustamaan syntejään ja heikkouksiaan. Oprah on kertonut yleisölleen palasia elämäntarinastaan, avannut mnneisyytensä seksuaalisesta hyväksikäytöstä, rakkaussuhteistaan, paino-ongelmistaan, hengellisistä uskomuksistaan, lahjoituksistaan hyväntekeväisyyteen ja näkemyksistään maailman tilasta. Mutta onko Oprahin piirämä kuva rehellinen?

Kitty Kelley on kirjoittanut lukuisia elämänkertoja maailman arvostetuimmista ikoneista, repinyt auki myyttejä ja paljastanut julkisivun takaa löytyvän ihmisen. Tässä elämänkerrassa Kelley avaa kaunistelemattoman näkymän Oprahin kertomiin tarinoihin ja elämään. Hän on kirjoittanut psykologisesti oivaltavan ja huolelliseen taustatutkimukseen perustuvan henkilökuvan, joka tarjoaa yllätyksiä ja elämyksen kaikille lukijoilleen. Edessä on kaikkien aikojen Oprah Winfrey Show...