Bob McCabe: Harry Potter - Legenda
Harry Potter Page to Screen: The Complete Filmmaking, ©2011

Sivuja: 532, ISBN: 987-952-220-519-1

Ostopv: 5.8.2013

Harry Potter - Legenda on ainutlaatuinen katsaus elokuvahistorian suosituimpiin kuuluvan elokuvasarjaan ja Harry Potterin maailmaan. Tässä teoksessa elokuvantekijät kertovat miten J. K. Rowlingin rakastetut kirjat taiottiin valkokankaalle.

Teoksessa käydään läpi koko elokuvasarja sen viimeistä osaa, Harry Potter ja kuoleman varjelukset - osa 2, myöten. Se paljastaa niin elokuvanteon salat kuin saagan unohtumattomimmat, sekä todelliset että kuvitteelliset, hetket.

Harry Potter - Legenda sisältää myös huikean määrän ensi kertaa julkaistavia kuvia. Kirjan satoja kuvia täydentävät elokuvasarjan tuotantoryhmän ja näyttelijöiden kattavat haastattelut ja tarinat.

Harry Potter - Legenda on perusteellinen ja innoittava opas Potter-maailmaan. Warner Bros. Entertainmentin tuella toteutetun Harry Potter - Legenda -kirjan takana on sama tekijäjoukko, joka loi menestysteoksen Harry Potter - Suuri velhouskirja. Takuuvarma jästihitti!

”Kirjan tekijöiden omistautuminen jättää varjoonsa jopa Taj Mahalin rakennuttajan. Maailman menestynein elokuvasarja on saanut arvoisensa julkaisun.” – Heat

”Kirjassa on huikeita kuvia ja konseptitaidetta. Se on upea selailukirja, mutta valottaa myös hämmästyttävän yksityiskohtaisella tavalla elokuvasarjan tekijöiden intohimoa, lahjakkuutta ja tinkimättömyyttä. Viiden tähden teos.” – Empire