Stephenie Meyer: Houkutus / Elämä ja kuolema: 
Twilight kymmenvuotisjuhlakirja

Twilight / Life and Death, ©2016

Sivuja: 349 / 399, ISBN: 978-951-0-41820-8
__________________________________________________________________________________________________


Ostopv: 18.3.2016
Sisältää romaanit Houkutus ja Elämä ja kuolema: Houkutus toisin päin. 

Houkutuksen ensijulkaisusta on kymmenen vuotta: kirjan juhlapainos yllättää fanit.

On kulunut kymmenen vuotta Houkutuksen ilmestymisestä ensimmäisen kerran. Stephenie Meyer ilahduttaa lukijoitaan yllättävällä ja rohkealla tavalla: Houkutus ilmestyy nyt kääntökirjana, jonka toisella puolella on alkuperäinen, miljoonat lukijat ihastuttanut Bellan ja Edwardin henkeäsalpaava rakkaustarina. Ja kun kirjan kääntää ympäri, löytyy ikoninen tarina Meyerin uudelleen kertomana nimellä Elämä ja kuolema. Tässä versiossa lukija saa kokea syvän romanttisen ja trillerimäisen jännittävän rakkaustarinan täysin uudesta näkökulmasta.

HOUKUTUS:

Isabella muuttaa isänsä luo tihkuisenharmaaseen pikkukaupunkiin ja tapaa kiehtovan Edward Cullenin. Tapaaminen on Bellan elämän henkeäsalpaava ja kauhistuttava käännekohta. Kalpea, kullanruskeasilmäinen ja lumoavalla äänellään viettelevä Edward on sekä vastustamaton että arvoituksellinen.

Uhmakkaasti Bella ja Edward rakastuvat. Kiihkeän rakkauden syvetessä he asettavat itsensä ja kaikki läheisensä yhä suurempaan vaaraan. Ja pian on liian myöhäistä muuttaa mitään...

Viettelevä ja koukuttava Houkutus on hurmannut miljoonia lukijoita, ja siitä on tullut moderni klassikko, jo on muokannut nuortenkirjallisuuden trendejä sekä inspiroinut lukemattomia kulttuuri-ilmiöitä.

Tämä kymmenvuotisjuhlan kunniaksi kirjoitettu kaksoisnide sisältää kirjailijan alkusanat sekä täydellisen uudelleenkerronnan alkuperäisestä tarinasta. Käännä kirja ja lue Houkutus toisinpäin, kirja Elämä ja kuolema.

Twilight-saagaan kuuluvat myös kirjat Uusikuu, Epäilys, Aamunkoi, Bree Tannerin lyhyt elämä ja Houkutus - kuvitettu opas vampyyrisaagaan. Sarjaa on myyty maailmanlaajuisesti lähes 155 miljoonaa kappaletta.

ELÄMÄ  JA  KUOLEMA:

Beaufort Swan muuttaa isänsä luo tihkuvanharmaaseen pikkukaupunkiin ja tapaa kiehtovan Edythe Cullenin. Tapaaminen on Beaun elämän henkeäsalpaava ja kauhistuttava käännekohta. Kalpea, kullanruskeasilmäinen ja lumoavalla äänellään viettelevä Edythe on sekä vastustamaton että arvoituksellinen.

Uhmakkaasti Beau ja Edythe rakastuvat. Rakkauden syvetessä he asettavat itsensä ja kaikki läheisensä yhä suurempaan vaaraan. Ja pian on liian myöhäistä muuttaa mitään...

Houkutuksen kymmenvuotisjuhlan kunniaksi Stephenie Meyer kirjoitti kirjan Elämä ja kuolemai, joka on rohkea ja yllättävä uudelleenkerronta unohtumattomasta rakkaustarinasta ja joka lumoaa lukijansa. Tämä kaksoinide sisältää kirjailijan alkusanat sekä alkuperäisen tarinan täydellisenä. Käännä kirja lukeaksesi Houkutuksen.

STEPHENIE  MEYER
on kirjoittanut myyntimenestykseksi nousseen Twilight-saagan sekä kirjan Vierailija. Hän asuu aviomiehensä ja kolmen poikansa kanssa Arizonassa. Lue lisää osoitteesta stepheniemeyer.com