Belva Plain: Karuselli
The Carousel, ©1995

Sivuja: 328, ISBN: 951-0-20978-3

Ostopv: 29.11.2004

Belva Plainin uusi menestysromaani Karuselli kertoo amerikkalaisesta Greyn dynastiasta, jota salaisuudet pirstoavat ja jonka ahneus lähes tuhoaa.

Samalla kun vauraan ja kunnianarvoisan perheen arvoitukset alkavat paljastua, tunkeudutaan sivistyneinä ja armeliaina pidettyjen ihmisten pimeimpään mielensopukkaan.

Dan ja Sally Grey eivät voineet kuvitella, että heidän kaltaisessaan perheessä tapahtuisi mitään näin kammottavaa. Vaikka viisivuotias tytär oli rauhaton, ei hän sentään ollut häiriintynyt kuten lääkäri väitti. Miten kaikki oli päässyt tapahtumaan, tyttöähän suojeltiin liiankin hyvin. Nyt heidän koko elämänsä oli tuhoutumassa. Samaan aikaan sisäiset erimielisyydet repivät Greyn perheyritystä.

Siitä lähtien, kun suvun patriarkka Oliver Grey vetäytyi sivuun, hänen poikansa Ian ja Clive sekä orvoksi jäänyt veljenpoika Dan ovat johtaneet firmaa. Hurmuri Ian haluaa myydä perheen maat eniten tarjoavalle ja ostajia olisi, makea elämä houkuttelee ja sotkuiset naisjutut nielevät rahaa. Nerokas Clive omistautuu vain työlleen kunnes hän kohtaa naisen - ja yllättää koko suvun. Danin sisarella Amandalla on tietoa, valtaa ja myös motiivi tuhota heidät kaikki. Hänellä on hirvittävä salaisuus, joka liittyy Danin ja Sallyn tyttäreen ja ylelliseen hopealeluun - karuselliin.