Danielle Steel: Hyvää syntymäpäivää
Happy Birthday, ©2011

Sivuja: 289, ISBN: 978-951-0-41527-6
__________________________________________________________________________________________________Ostopv: 12.6.2017
Kolmen ihmisen koko elämä muuttuu yhdessä hetkessä

Epätodennäköinen rakkaus astuu näyttämölle samana päivänä eri-ikäisten ihmisten elämään, ja vuoden kuluttua on kaikki muuttunut.

Valerie Wyatt on suositun lifestyle tv-shown tähti, jonka viidennellä Avenuella sijaitseva edustuskoti on koko alan suunnannäyttäjä. Mutta hän on kohta kuusikymppinen, aivan liian vanha trendikuningattareksi. Valerien tytär April on työnarkomaani joka elää vain ja ainoastaan omalle ravintolalleen, jonka pääkokkina hän toimii. Jack Adams puolestaan on viisikymppinen, entinen urheilutähti joka on elänyt vauhdikkaasti elämää ahmien. Yhtenä päivänä asetelmat muuttuvat, eikä vuoden kuluttua mikään ole entisellään.

PUHALLA  KYNTTILÄ  JA  TOIVO...

April, 30, ravintolanpitäjä. Pitäisihän 30-vuotiaalla naisella olla mies, koti ja lapsia, mutta Aprillilla on vain pieni ravintolansa New Yorkissa.
     Aprilin äiti Valerie, 60, kaikkien tuntema tv-hahmo.
Kodinsisustuksen ja hääjärjestelyjen ylipapitar pelkää ikänsä paljastumista ja odottaa kauhuissaan yksinäistä vanhuutta.
     Jack, 50, jalkapallolegenda ja urheiluselostaja. Kuinka naistenmiehen käy, kun viisikymmenvuotispäivä tiputtaa hänet korkealta?
     April, Valerie ja Jack ovat menestyjiä, jotka ajattelevat vain työtään eivätkä uskalla katsoa eteenpäin. Syntymäpäivä on jokavuotinen ahdistuksen hetki, muistutus rajallisuudesta. Ellei elämä sittenkin tuo yllättävimmät lahjansa juuri kun niitä on lakannut odottamasta?