Danielle Steel: Lurjus
Rogue, ©2008

Sivuja: 302, ISBN: 978-951-0-37192-3

Ostopv: 16.1.2013

Voiko tunteisiinsa luottaa uuden ja vanhan rakkauden ristitulessa?

Maxine Williams on työlleen omistautunut newyorkilainen psykiatri, IT-miljonäärin ex-vaimo ja kolmen lapsen yksinhuoltaja. Hän työskentelee itsetuhoisten nuorten kanssa, yrittäen parantaa maailmaa lapsi kerrallaan. Liittoaan Blake Williamsin kanssa hän ei pystynyt pelastamaan, sillä aviomies viihtyi paremmin huimissa harrastuksissa ja lehtien otsikoissa kuin perheensä parissa. Karismaattinen mies oli Maxinen suuri rakkaus, mutta arki hänen kanssaan osoittautui sulaksi mahdottomuudeksi.

Maxinen elämä saa uusia sävyjä, kun hän tutustuu lääkäri Charles Westiin. Kunnollisen ja läsnä olevan miehen läheisyys valaa varovaiseen Maxineen uskoa uuden perheen mahdollisuudesta, kunnes turvallisen mutta hieman tylsän arjen rikkoo Marokkoa ravisteleva tuhoisa luonnonkatastrofi.
Maanjäristysalueelle sijoituksia tehnyt Blake on keskellä kaaosta ja yrittää koko vaikutusvaltaansa käyttäen organisoida paikalle apua yhdessä vapaaehtoisjärjestöjen kanssa. Tuekseen hän pyytää myös lasten kriisiapuun erikoistunutta Maxinea, joka joutuu tarkistamaan käsityksiään miehestä. Onko seikkailuja ja huvituksia rakastaneesta lurjuksesta sittenkin kasvanut aikuinen mies?