Danielle Steel: Päivä kerrallaan
One Day at a Time, ©2012

Sivuja: 292, ISBN: 978-951-0-38874-7

Ostopv: 19.1.2014

Tunteikas tarina kolmesta epätavallisesta parisuhteesta

Coco Barrington on syntynyt kuuluisaan Hollywood-sukuun. Cocon äiti Florence on huippusuosittu kirjailija, ja sisko Jane yksi filmikaupungin parhaista tuottajista. Jane elää vakaassa parisuhteessa kumppaninsa Lizin kanssa, ja leskeksi jäänyt Florence on vastikään aloittanut romanssin itseään huomattavasti nuoremman miehen kanssa. Sen sijaan Coco, perheen musta lammas, on lopettanut yliopiston kesken, paennut valokeilaa Kalifornian pohjoisrannikon pikkukaupunkiin ja alkanut työskennellä koirien ulkoiluttajana.

Kun Coco vastentahtoisesti suostuu koiravahdiksi Janen hulppeaan kotiin, sinne saapuu myös odottamaton vieras: Leslie Baxter, kuuluisa mutta maanläheinen brittinäyttelijä. Kuin vastaparit he tuntevat vetoa toisiinsa.

Yllättäen Coco oppii näkemään läheisensä uudella tavalla. Florence ei ole vain julkkiskirjailija, vaan myös rakastunut ja haavoittuvainen nainen. Jane ja Liz suunnittelevat rohkeaa askelta vanhemmuuteen, ja julkisuudessa paistatteleva Leslie on ennen kaikkea yksinhuoltajaisä pienelle tyttärelleen. Rakkaus saa monta muotoa Cocon tarkastellessa sitä ihmissuhteiden palapelin eri kulmista.